Телефон: +38 (044) 209-17-28 info@rubins.com.ua
  • ENG

ТОВ НВП "Рубин-Сервис"

  • Про компанію
  • Сервіс
    • Обслуговування установок діоксиду хлору
    • Обслуговування та поставка насосів і комплектуючих
    • Обслуговування і постачання запасних частин для компресорів
  • Запчастини та компоненти
    • Постачання запасних частин
    • Постачання насосів та комплектуючих
    • Каталог продукції в наявності
    • Виробники
  • Транспортерні системи
    • Обладнання для виробництва напоїв
    • Обладнання для харчової промисловості
    • Обладнання для фармацевтичної промисловості
  • Новини
КОНТАКТИ
  • Головна
  • Новини
  • Новини
  • Better Juice комерціалізує низькоцукрові соки

НОВИНИ

Better-Juice-коммерциализирует-низкосахарные-соки
Вівторок, 14 Грудня 2021 / Розділ Новини

Better Juice комерціалізує низькоцукрові соки

Стартап FoodTech Better Juice, Ltd. підписав угоду з великим американським виробником соків на комерційне впровадження технології зниження цукру у фруктових напоях та вперше розпочав масштабну довгострокову співпрацю з німецькою компанією GEA Group, AG, світовим лідером у сфері розробки процесів для харчової промисловості та виробництва напоїв.

Запатентована ферментативна технологія Better Juice використовує повністю натуральні інгредієнти для перетворення цукрів фруктози, глюкози та сахарози в пребіотичні та інші неперетравлювані волокна. Сік проходить через біореактор безперервного потоку, в якому містяться мікроорганізми без ГМО, які перетворюють небажані цукри в корисні, неперетравлювані молекули. Біореактор спроможний знижувати цукор до 80%, зберігаючи при цьому весь комплекс вітамінів і поживних речовин, в процесі чого пом’якшується солодкість соку та одночасно посилюється фруктовий смак.

GEA спроектує, виготовить та встановить біореактор, а також надасть подальшу технічну підтримку. Better Juice вироблятиме мікроорганізми для ферментативного процесу. Згідно з першим комерційним замовленням, натуральні соки з мінімальним зниженням цукру на 30% надійдуть в супермаркети до весни 2022 року.

Запуск технології зниження цукру має спростити проникнення Better Juice на ринок США та розширити глобальну присутність компанії. Обладнання пройшло випробування в центрі контролю якості GEA в Німеччині і його можна легко інтегрувати в існуючі лінії виробництва соку, забезпечуючи продукцію продуктивністю до 200 літрів на годину.

Джерело: PRNewswire

Tagged under: біореактор, напої, натуральний, низькоцукровий, обладнання, продукти, соки, фрукти, харчування, цукор

What you can read next

Airgas адаптирует оборудование для производства пищевых продуктов
Airgas адаптує обладнання для виробництва їжі
AB InBev и Tilray завершили партнерство по напиткам из конопли
AB InBev і Tilray завершили партнерство щодо напоїв з коноплі
Нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв
На Сейшелах запустили нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

  • Kiinns разработала революционную технологию очистки при производстве продуктов

    Kiinns розробила революційну технологію очищення при виробництві продуктів

    Kiinns винайшла технологію, яка вперше повністю...
  • Компания-Boundless-Beverage-разработала-растительный-спирт

    Компанія Boundless Beverage розробила рослинний спирт

    На винокурні Great Lakes Distillery створили Ju...
  • Airgas адаптирует оборудование для производства пищевых продуктов

    Airgas адаптує обладнання для виробництва їжі

    Airgas розробила універсальні технології для ха...
  • Bevi представила новое оборудование для усовершенствования воды

    Bevi презентувала нове устаткування для вдосконалення води

    Bevi, компанія з виробництва напоїв, яка пропон...
  • AB InBev и Tilray завершили партнерство по напиткам из конопли

    AB InBev і Tilray завершили партнерство щодо напоїв з коноплі

    Світовий гігант пивоваріння AB InBev, відомий з...
  • Нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв

    На Сейшелах запустили нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв

    Кімната хроматографічного газоаналізатора (GC) ...
  • SIG-представила-инновационную-технологию-разлива

    SIG представила інноваційну технологію розливу

    SIG запустила розливну технологію нового поколі...
  • Зростають інвестиції у виробництво рослинних продуктів та напоїв

    Згідно з останнім галузевим аналізом, проведени...
ТОВ «НВП
ТОВ «НВП Рубін-Сервіс»

01004, Київ, вулиця Басейна, б. 9, оф. 3

e-mail:
info@rubins.com.ua

+38 (044) 209-17-28

НОВИНИ

ПОДИВИТИСЬ ВСI
  • Kiinns розробила революційну технологію очищення при виробництві продуктів

    18 Лютого, 2022
  • Компанія Boundless Beverage розробила рослинний спирт

    1 Лютого, 2022

Навігація

  • Головна
  • Про нас
  • Новини
  • Контакти
  • Сервіс та обслуговування
  • Транспортерні системи
  • Запчастини та компоненти
© 2022 РУБІН-СЕРВІС - Професійне обладнання для промислових підприємств.
Создание сайта Webdesigner.com.ua
Зворотній зв'язок
Контакти

Адреса:
Україна, 01004, Київ,
вул. Басейна, будинок № 9, оф. 3

Телефон:
+38 (044) 209-17-28

e-mail:
info@rubins.com.ua marketing@rubins.com.ua

TOP