Kiinns разработала революционную технологию очистки при производстве продуктов
П’ятниця, 18 Лютого 2022 / Розділ Новини
Kiinns винайшла технологію, яка вперше повністю виключає процеси очищення на лініях виробництва харчових продуктів.
Компания-Boundless-Beverage-разработала-растительный-спирт
Вівторок, 01 Лютого 2022 / Розділ Новини
На винокурні Great Lakes Distillery створили Junipre — рослинний спирт із натуральними ароматами, отриманими з ягід ялівцю, женьшеню, апельсинової цедри, кардамону, перцю чилі та коріандру. Це перший рослинний спирт, розроблений під брендом Sans компанією Boundless Beverage, відгалуженням заводу Great Lakes Distillery (перший винокурний завод, який відкрився у штаті Вісконсіні після скасування заборони на виробництво та продаж спиртного — ред.).
Airgas адаптирует оборудование для производства пищевых продуктов
Середа, 19 Січня 2022 / Розділ Новини
Airgas розробила універсальні технології для харчової промисловості, що допоможе виробникам дотримуватися стандартів харчової санітарії та знизить викид вуглецю. За даними Девіда Джойнера, віце-президента з ринків продуктів харчування та напоїв Airgas, впровадження інновацій підвищить безпеку працівників, рівень автоматизації, стійкість ланцюга поставок тощо.
Bevi представила новое оборудование для усовершенствования воды
Четвер, 13 Січня 2022 / Розділ Новини
Bevi, компанія з виробництва напоїв, яка пропонує набір розумних кулерів для води для комерційних приміщень, запускає свою нову машину Standup 2.0, що дозволяє змішувати смаки, додавати такі покращення, як кофеїн, гаряча вода тощо.
TOP