Телефон: +38 (044) 209-17-28 info@rubins.com.ua
  • ENG

ТОВ НВП "Рубин-Сервис"

  • Про компанію
  • Сервіс
    • Обслуговування установок діоксиду хлору
    • Обслуговування та поставка насосів і комплектуючих
    • Обслуговування і постачання запасних частин для компресорів
  • Запчастини та компоненти
    • Постачання запасних частин
    • Постачання насосів та комплектуючих
    • Каталог продукції в наявності
    • Виробники
  • Транспортерні системи
    • Обладнання для виробництва напоїв
    • Обладнання для харчової промисловості
    • Обладнання для фармацевтичної промисловості
  • Новини
КОНТАКТИ
  • Головна
  • Новини
  • Новини
  • Better Juice комерціалізує низькоцукрові соки

НОВИНИ

Better-Juice-коммерциализирует-низкосахарные-соки
Вівторок, 14 Грудня 2021 / Розділ Новини

Better Juice комерціалізує низькоцукрові соки

Стартап FoodTech Better Juice, Ltd. підписав угоду з великим американським виробником соків на комерційне впровадження технології зниження цукру у фруктових напоях та вперше розпочав масштабну довгострокову співпрацю з німецькою компанією GEA Group, AG, світовим лідером у сфері розробки процесів для харчової промисловості та виробництва напоїв.

Запатентована ферментативна технологія Better Juice використовує повністю натуральні інгредієнти для перетворення цукрів фруктози, глюкози та сахарози в пребіотичні та інші неперетравлювані волокна. Сік проходить через біореактор безперервного потоку, в якому містяться мікроорганізми без ГМО, які перетворюють небажані цукри в корисні, неперетравлювані молекули. Біореактор спроможний знижувати цукор до 80%, зберігаючи при цьому весь комплекс вітамінів і поживних речовин, в процесі чого пом’якшується солодкість соку та одночасно посилюється фруктовий смак.

GEA спроектує, виготовить та встановить біореактор, а також надасть подальшу технічну підтримку. Better Juice вироблятиме мікроорганізми для ферментативного процесу. Згідно з першим комерційним замовленням, натуральні соки з мінімальним зниженням цукру на 30% надійдуть в супермаркети до весни 2022 року.

Запуск технології зниження цукру має спростити проникнення Better Juice на ринок США та розширити глобальну присутність компанії. Обладнання пройшло випробування в центрі контролю якості GEA в Німеччині і його можна легко інтегрувати в існуючі лінії виробництва соку, забезпечуючи продукцію продуктивністю до 200 літрів на годину.

Джерело: PRNewswire

Tagged under: біореактор, напої, натуральний, низькоцукровий, обладнання, продукти, соки, фрукти, харчування, цукор

What you can read next

Airgas адаптирует оборудование для производства пищевых продуктов
Airgas адаптує обладнання для виробництва їжі
Bevi представила новое оборудование для усовершенствования воды
Bevi презентувала нове устаткування для вдосконалення води
AB InBev и Tilray завершили партнерство по напиткам из конопли
AB InBev і Tilray завершили партнерство щодо напоїв з коноплі

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

  • Kiinns разработала революционную технологию очистки при производстве продуктов

    Kiinns розробила революційну технологію очищення при виробництві продуктів

    Kiinns винайшла технологію, яка вперше повністю...
  • Компания-Boundless-Beverage-разработала-растительный-спирт

    Компанія Boundless Beverage розробила рослинний спирт

    На винокурні Great Lakes Distillery створили Ju...
  • Airgas адаптирует оборудование для производства пищевых продуктов

    Airgas адаптує обладнання для виробництва їжі

    Airgas розробила універсальні технології для ха...
  • Bevi представила новое оборудование для усовершенствования воды

    Bevi презентувала нове устаткування для вдосконалення води

    Bevi, компанія з виробництва напоїв, яка пропон...
  • AB InBev и Tilray завершили партнерство по напиткам из конопли

    AB InBev і Tilray завершили партнерство щодо напоїв з коноплі

    Світовий гігант пивоваріння AB InBev, відомий з...
  • Нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв

    На Сейшелах запустили нове випробувальне обладнання для тестування алкогольних напоїв

    Кімната хроматографічного газоаналізатора (GC) ...
  • SIG-представила-инновационную-технологию-разлива

    SIG представила інноваційну технологію розливу

    SIG запустила розливну технологію нового поколі...
  • Зростають інвестиції у виробництво рослинних продуктів та напоїв

    Згідно з останнім галузевим аналізом, проведени...
ТОВ «НВП
ТОВ «НВП Рубін-Сервіс»

01004, Київ, вулиця Басейна, б. 9, оф. 3

e-mail:
info@rubins.com.ua

+38 (044) 209-17-28

НОВИНИ

ПОДИВИТИСЬ ВСI
  • Kiinns розробила революційну технологію очищення при виробництві продуктів

    18 Лютого, 2022
  • Компанія Boundless Beverage розробила рослинний спирт

    1 Лютого, 2022

Навігація

  • Головна
  • Про нас
  • Новини
  • Контакти
  • Сервіс та обслуговування
  • Транспортерні системи
  • Запчастини та компоненти
© 2022 РУБІН-СЕРВІС - Професійне обладнання для промислових підприємств.
Создание сайта Webdesigner.com.ua
Зворотній зв'язок
Контакти

Адреса:
Україна, 01004, Київ,
вул. Басейна, будинок № 9, оф. 3

Телефон:
+38 (044) 209-17-28

e-mail:
info@rubins.com.ua marketing@rubins.com.ua

TOP