В США оптимізують виробництво у зв’язку зі збільшенням попиту на рослинні продукти та напої
Згідно з останнім галузевим аналізом, проведеним Persistence Market Research, глобальний ринок напоїв, що настояні на рослинних інгредієнтах, збільшуватиметься із середньорічним темпом зростання 8% з 2021 по 2031 рік, що в кінцевому підсумку оцінюється близько у 647 мільйонів доларів США.
Алкогольні та безалкогольні напої на рослинній основі все частіше використовуються у виробництві як ароматизатор і для ароматичних цілей. Ці органічні та натуральні аромати, що настояні на квітах, травах, фруктах тощо, мають маслянистий характер та найкраще підходять для алергіків або споживачів, які надто чутливі до синтетичних продуктів. Рослинні настої допомагають зберігати харчові продукти, зберігаючи їх смак.
Очікується, що виробники продовжуватимуть інвестувати у розвиток технологій та обладнання для покращення виробництва, щоб розширити асортимент та задовольнити зростаючий попит на продукти та напої на рослинній основі.
Так, ще у березні 2021 року Martin Bauer Group оголосила, що їй належить контрольний пакет акцій компанії Power Brands, яка розташована у Каліфорнії і є провідною компанією з розробки та інновацій напоїв.
У 2021 році компанія Bigelow Tea оголосила про свій план розширення і готова інвестувати 53 млн. доларів США у виробництво натуральних напоїв.
Передбачається, що асортимент безалкогольних напоїв на природній сировині зростатиме по всьому світу. Не виняток — алкогольні та безалкогольні напої в Україні. Компанія «НВП “Рубін-Сервіс”» незмінно поставляє галузеве обладнання вітчизняним виробникам і готова задовольнити попит, що зростає у зв’язку зі світовими тенденціями ринку.
Джерело: Persistence Market Research Pvt. Ltd.